• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2019

17:54

(VIDEO) ZVEZDO, GLEDAŠ LI TI KAKO TOTENHEM MELJE? "Pevci" razbili Milivojevićev Palas, Lampardova deca pripitomila "vukove"!

Fudbal

(VIDEO) ZVEZDO, GLEDAŠ LI TI KAKO TOTENHEM MELJE? "Pevci" razbili Milivojevićev Palas, Lampardova deca pripitomila "vukove"!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema, rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona, savladali su Kristal Palas u petom kolu Premijer lige sa ubedljivih 4:0 i tako na najbolji način nagovestili početak borbe u elitnom evropskom takmičenju. Jednako efikasni bili su i igrači Čelsija koji su sa 2:5 bili bolji od Vulverhemptona uz tri gola Tobija Abrahama

 

Kakva rapsodija u Londonu. Totenhem se bukvalno igrao sa ekipom koja je uspela da veže dve pobede protiv Mančester junajteda i Aston Vile, ali su ih "pevci" postavili na svoje mesto.

(VIDEO) "SVRAKE" NALJUTILE EVROPSKOG ŠAMPIONA! Liverpul gubio, pa samleo Njukasl za nastavak pobedničke serije!

Odličnu partiju pružili su momci Maurisija Poketina koji su čitav posao završili tokom prvog poluvremena ponajviše zahvaljujući odličnom Sonu koji je postigao dva gola za svoju ekipu na ovom meču. U 10. minutu Korejanac je doveo svoju ekipu u vođstvo da bi u 21. autogol junaka pobede nad Junajtedom Patrik van Arnholt postigao autogol, a samo 120 sekundi kasnije ponovo Son pogađa mrežu Palasa.

Do poluvremena Erik Lamela, u 42. minutu, potvrđuje apsolutnu dominaciju i ubedljiv trijumf ekipe koja će do kraja ove godine dva puta odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

Foto: Reuters

Skoro jednako ubedljivi bili su izabranici Frenka Lamparda. Čelsi je konačno pronašao pravi ritam i praktično razbio Vulverhemton koji nije znao šta ga je snašlo u porazu 2:5. od "plavaca". Sjajni Tomi Abraham postigao je tri gola za svoju ekipu, a Fikajo Tomori i Mejson Maunt pokazali su da londonski klub može da se osloni na svoje mlađe snage.

Romain Sais uspeo je pred kraj meča samo da ublaži pobedu, a Patrik Kutrone postigao je svoj prvi gol koji nije bio dovoljan za preokret.

Na ostalim terenima nije bilo tako uzbuljivo. Mančester junajted našeg Nemanje Matića koji je odigrao ceo meč uspeo je uz pomoć jedanaesterca da dođe do pobede protiv Lestera (1:0). "Lisice" su mogle i do celog plena, ali nisu bile sigurne u završnici pa je golom Markusa Rašforda u osmom minutu rešeno pitanje pobednika.

Istim rezultatom pobedu su je ostvario Sautepton na gostovanju Šefild junajtedu 0:1, dok su bodove podelili Brajton i Barlni (1:1).

U kasnijem terminu od 18.30 ove subote Norič i Mančester siti zatvoriće program do nedelje.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

ENGLESKA 1 – 5. KOLO

Subota

Liverpul - Njukasl 3:1 (2:1)
/Mane 28, 40, Salah 72 - Vilems 7/

Šefild junajted – Sautempton  0:1 (0:0)
/Đenepo 66/

Mančester junajted – Lester  1:0 (1:0)
/Rašford 8p/

Brajton – Barnli  1:1 (0:0)
/Mopaj 51 - Hendrik 91/

Totenhem – Kristal Palas  4:0 (4:0)
/Son 10, 23, Van Anholt ag 20, Lamela 42/

Vulverhempton – Čelsi  2:5 (0:3)
/Sais 69, Kutrone 85 - Tomori 31, Abraham 34, 41, 55, Maunt 96/


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PITANJE

pre 4 godine

Колико игра Енглеза у првој постави Тотенхема. Колико пара је Тотенхем издвојио за куповину ових играча. То су питања. Остало је замајавање оних који су неписмени или немисле својом главом.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija