• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

08:59

(VIDEO) LALATOVIĆ NAPRAVIO HAOS, KOSANOVIĆ BEZ MILOSTI: Uveo bih DOPING kontrole i kod trenera!

Fudbal

(VIDEO) LALATOVIĆ NAPRAVIO HAOS, KOSANOVIĆ BEZ MILOSTI: Uveo bih DOPING kontrole i kod trenera!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović naPravio je šou u Nišu gde su Novosađani gostovali Radničkom (2:1)

Prvo je ušao u verbalni sukob sa trenerom Radničkog Miloradom Kosanovićem, pa je onda pretio nekome na trini da će ga zaklati, a potom zapretio da će reći istinu o nameštenim utakmicama u Superligi. 

Trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović je dan kasnije izjavio da struka, kao i igrači, treba da ide na preglede kako bi se videlo da li neko koristi stimulativna sredstva, aludirajući na ponašanje stratega Vojvodine Nenada Lalatovića.

(VIDEO) HAOS U NIŠU, POJAVIO SE CEO SNIMAK! Lalatović bio van sebe, evo šta se desilo na "Čairu"!

(VIDEO) BACIO DRES, PA SE ZALETEO KA KOSANOVIĆU! Neverovatna scena - Evo šta je Mihajlović uradio posle gola!

 

Kosanović nije hteo nikog da imenuje, ali je istakao da nije normalno da neko toliko skače i da se žali na svaku odluku, napominjući da treba uvesti doping kontrolu i za ljude na klupi.

- Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu. Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno. Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša - kazao je za Kurir Kosanović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

PORED DOPING KONTROLE UVESTI I ALKO TEST. PRVO DA DUVATE PA DA PIŠKITE I ONDA NA TEREN.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija