• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

11:02

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL! Sudija Srđan Jovanović debituje u Ligi šampiona

Fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL! Sudija Srđan Jovanović debituje u Ligi šampiona

Podeli vest

Mladi arbitar Srđan Jovanović (33) definitivni ide stopama Milorada Mažića. Dobio je Jovanović priliku da prvi put u karijeri vodi meč Lige šampiona

Srpski delilac pravde će, zajedno sa pomoćnicima, voditi meč Ajaks - Lil, koji će se u utorak uveče igrati u Amsterdamu.

Biće to Jovanoviću debi na najvećoj sceni. Nije na odmet pomenuti da je prošle sezione delio pravdu na sedam mečeva u Ligi Evrope. 

KLADIONICE OTPISALE ZVEZDU! Male šanse za šampiona Srbije da napravi iznenađenje!

ŠAMPIONA SRBIJE IDE NA NOGE BAJERNU! Zvezda će postići gol na "Alijanc areni"!



Sudio je i na Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija, gde je čak sudio finale između Španije i Nemačke (2:1), a sudio je i meč Kluž - Seltik u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pomoćnici Srđanu Jovanoviću biće Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će četvrti sudija biti Novak Simović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija