• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2019

16:14

FRUSTRIRAN SAM ZBOG SOLSKJERA! Matić gubi strpljenje u Junajtedu!

Fudbal

FRUSTRIRAN SAM ZBOG SOLSKJERA! Matić gubi strpljenje u Junajtedu!

Podeli vest

Zamenik kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Matić frustriran je statusom koji na početku ove sezone ima u Mančester junajtedu, ali veruje da će u nastavku ubediti menadžera Ole Gunara Solskjera da mu pruži šansu

Matić je treću sezonu u Junajtedu počeo sa znatno skromnijom minutažom u odnosu na prethodne dve, što je kod njega izazvalo veliko nezadovoljstvo i želju da se nešto promeni po tom pitanju.

Naravno dam frustriran. Želim što više da igram i da dam sve od sebe za tim. Ali trener je taj koji odlučuje i koji bira tim. Nisam srećan kada sam na klupi, ali trudim se da mu promenim mišljenje i da me izabere među startere. Sezona je dugačka, videli ste da sam protiv Lestera igrao i  da smo pobedili utakmicu. Srećan sam zbog toga, a videćemo šta će dalje trener birati. Ja sam spreman -rekao je Matić.

Mnogi zameraju Solskjeru na tome što previše pruža šansu mladim igračima, ali prema Matićevom mišljenju to može da ima i pozitivnih efekata.

- U poslednjih 10 godina igram na visokom nivou i uvek sam davao sve od sebe za tim jer sam timski igrač. Nije bitno da li imate 18 ili 25 godina, u timu treba da igra onaj koji zaslužuje. Mančester Junajted daje priliku igračima koji su ponikli u klubu i to je dobro jer mladi igrači danas ne dobijaju često šansu u velikim klubovima. U velikim klubovima je i veliki pritisak i ove sezone ćemo videti ko je spreman da igra na visokom nivou. Volim da vidim mlade igrače u timu i nadam se da će nam oni doneti svežu energiju - zaključio je Matić.

Bivšem fudbaleru Čelsija i Benfike ugovor sa Junajtedom ističe narednog leta i sva je prilika da neće biti produžen.

Za njega su interesovanje pokazali Inter i Milan, ali i Borusija iz Dortmunda.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija