• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2019

17:36

BACITE MU 10 BANANA I ZAUSTAVIĆETE LUKAKUA! Sramna izjava fudbalskog analitičara šokirala Italiju!

Fudbal

BACITE MU 10 BANANA I ZAUSTAVIĆETE LUKAKUA! Sramna izjava fudbalskog analitičara šokirala Italiju!

Podeli vest

Rasizam je od početka sezone postala glavna tema u italijanskim sportskim medijima, ali se umesto u zaštitu igrača otišlo toliko daleko da su se na TV-u mogla čuti i skandalozna tumačenja

Lusijano Pasirani, italijanski fudbalski analitičar, rekao je da je novi napadač Intera nezaustavljiv kada krene "jedan na jedan", a zatim je upotrebio rasističke argumente u savetu štopera.

Lukaku je jedno od najboljih pojačanja Intera. Ne vidim takvog igrača ni u jednoj drugoj italijanskoj ekipi. On je jedan od najsnažnijih, zato ga volim, kao da je blizanac Duvana Zapate iz Atalante. Oni imaju nešto ekstra što drugi nemaju, daju golove i vuku svoje saigrače. Taj tip ubija jedan na jedan. Jedini način da ga zaustavite jest taj da mu bacite deset banana da ih pojede - rekao je Pasirini i navukao bes čitave "čizme".

Direktor televizije TopCalcio24 poručio da se analitičar više nikada neće pojaviti kao gost, ali je ipak pokušao da ga delimično opravda.

Gospodin Pasirani ima 80 godina. Hvaleći Lukakua je upotriebio metaforu koja je ispala rasistička. Mislim da se radilo o trenutnog gubitku lucidnosti, ali ne mogu da tolerišem takve greške. On više nikada neće nikada biti naš gost - izričit je bio direktor televizije.

Bonus video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija