• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

15:38

JUVE U STRAHU OD HULIGANA! Navijači zaratili s upravom, "stara dama" odlaže utakmicu!

Fudbal

JUVE U STRAHU OD HULIGANA! Navijači zaratili s upravom, "stara dama" odlaže utakmicu!

Podeli vest

Haos u Italiji! Prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli tvrdi da su navijači zapretili vođstvu torinskog kluba da će pevati rasističke pesme ako ne dobiju besplatne ulaznice

Dvanaest vođa navijača Juventusa uhapšeno je u ponedeljak pod optužbom da su deo zločinačke zavere, kao i da su izvršili više krivičnih dela - ucena, pranje novca i nasilje. Uprava Juventusa sarađuje sa nadležnim pravosudnim organima u istrazi, a Anjeli je tužiocima potvrdio da su navijači vršili pritisak na klub.

Karte su skupe, utakmice su pretvorene u spektakl, pa su pretili Anjeliju da će na svakom meču praviti probleme, skandirati rasističke parole....Čak su i fizički pretili predsedniku, da će ga prebiti ili mu doći na kućna vrata. Pojavili su se nepozvani na predstavljanju Ronalda ucenujući klub, a kada je Portugalac šutnuo loptu ka centralnom umesto južnoj tribini, navodno je jedan od vođa rekao: "Objasnićemo mu kako ovde stoje stvari i ko je glavni".

 

 

- Bili smo prisiljeni da se pridržava zahteva navijača, svesni mogućih negativnih posledica kao što su rasistička skandiranja i pevanja i druga ponašanja koja bi mogla da rezultiraju novčanom kaznom, zabranom ili zatvaranjem tribine ili celog stadiona -  rekao je Anjeli tužiocima, prenose italijanski mediji.

RONALDO PROGOVORIO O SILOVANJU: Stideo sam se! Igraju se sa tvojim dostojanstvom, poštenjem...

SVE OTKRIVENO! Sergej dobio novi ugovor, zna se i koliko će ZARAĐIVATI!

 

Posle hapšenja grupe "tifoza", na tribini je iznet transparent "Kurva Sud je mrtva" (Kurva sud - Južna tribina).

Mediji u Italiji prenose stav Tužilaštva da je da je jedna od navijačkih podgrupa Juventusa organizacija "vojnog tipa".

Takođe, agencija ANSA je izvestila da bi Juventusov domaći meč protiv Verone u subotu  mogao da bude odložen zbog porasta napetosti među navijačima.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija