• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

21:15

ZVEZDA IMA TAJNO ORUŽJE ZA BAJERN! Crveno-beli su zbog ovoga u prednosti nad Bavarcima!

Fudbal

ZVEZDA IMA TAJNO ORUŽJE ZA BAJERN! Crveno-beli su zbog ovoga u prednosti nad Bavarcima!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ove srede od 21.00 gostuju na "Alijanc areni" šampionu Nemačke, Bajernu iz Minhena. Nema sumnje da su Bavarci veliki favoriti na ovom meču, ali će i crveno-beli imati gde da traže svoju šansu

 

Naime, ono što su crveno-beli već isprobali i to dva puta do sada tokom plej-ofa za ulazak u grupnu fazu protiv Jang Bojsa, jeste nova lopta kojom će se igrati u Ligi šampiona tokom naredna tri meseca.

NOJER O BEOGRADSKOM MESIJU I VELIKOJ ŽELJI DA POBEDE ZVEZDU! Golman Bajerna jedva čeka da vidi starog druga!

Bajern je ostvario direktan plasman među 32 najbolje ekipe tako da do sada nije imao priliku da "oseti" novi proizvod kompanije "Adidas".

Foto: Starsportphoto

Može da bude prednost, ali naravno i ne mora, naročito ne protiv ekipe kakva je Bajern, koji je ovog leta doveo jednog od najboljih brazilskih igrača Filipe Kutinja.

Inače, "Adidas" je za ovu godinu spremio tradicionalnu teksturu sa šavovima po obodima zvezdica na lopti, ali će između njih umesto prošlogodišnje plave, biti širi spektar boja, plave, žute, zelene, teget, crvene i crne.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 4 godine

Da, ima tajno oružje za primanje 5-6 komada sa tendencijom ka 10.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija