• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2019

15:46

UTAKMICA VISOKOG RIZIKA! Policija u Minhenu u pripravnosti zbog 1.000 "kritičnih navijača" iz Beograda!

Fudbal

UTAKMICA VISOKOG RIZIKA! Policija u Minhenu u pripravnosti zbog 1.000 "kritičnih navijača" iz Beograda!

Podeli vest

Utakmica između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu označena je kao "visokog rizika", piše nemački "Abendzeitung" (21.00, RTS 1)


Kako se navodi, minhenska policija spremila je visoke bezbedonosne mere i uvećala aktivnost u i oko grada, posebno što očekuje oko hiljadu "kritičnih navijača iz Beograda".

(FOTO) NEMCI POTPALJUJU VATRU, RAZBESNEĆE "DELIJE"! Najavljuju rušenje Zvezdinog tenka!

(VIDEO) DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...USRED MINHENA! Navijači Zvezde ne mogu da veruju!



Zato će biti angažovano najmanje 400 pripadnika policije. Policija je čak i poručila navijačima Zvezde i to na srpskom jeziku da ne toleriše nasilje. 

Foto: Informer

 

Crvena zvezda imaće na stadionu u Minhenu podršku čak od oko 10.000 navijača, očekuje nemačka policija. Kapacitet Bajernove "Alijanc arene" je 75.000, pa su shodno tome crveno-beli dobili 3.400 ulaznica za svoje navijače.

(VIDEO/FOTO) "DELIJE" OKUPIRALE MINHEN! Grmi pesma, zagrevanje uz pivo, a policija sve snima!

HULIGANSKI PIR! Navijači Napolija na skuterima napali Britance i poslali ih u bolnicu!

 

Foto: Informer

 

Ipak, to ne može da spreči da srpskih navijača bude mnogo više, pre svega onih koji žive i rade u Nemačkoj, a koji lako mogu da dođu ulaznica.


Utakmica 1. kola B grupe Lige šampiona zakazana je za 21 sat na Alijanc areni.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija