• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

20.09.2019

11:30

LEPA UVERTIRA PRED DERBI! Fudbaleri Zvezde i Partizana izlaze na teren u istim dresovima!

Fudbal

LEPA UVERTIRA PRED DERBI! Fudbaleri Zvezde i Partizana izlaze na teren u istim dresovima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, na 161. večiti derbi u Humskoj, izaćiće u dresovima sa sloganom "I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju" kako bi učestvovali u kampanji za povećanje broja donora i transplantacija koju vode Ministarstvo zdravlja i Hemofarm fondacija

Oni će na taj način poslati poruku da samo jedna stvar u životu predstavlja nešto što je "više od igre", a to je sam život.

PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED DERBI! Milojević pred velikom odlukom!

Cilj kampanje je da se što više ljudi nauči značaj transplantacije, prihvati donorstvo kao najhumaniji čin i tako pokuša da popravi situaciju u Srbiji, jer na samo milion stanovnika ima tri donora.


Zato svake godine u Srbiji na transplantaciju organa čeka oko 1.000 ljudi, a da mnogi od njih ne dočekaju da im život na taj način bude spašen.

Foto: Starsportphoto

Šireći humanu poruku, kampanji se već pridružio veliki broj sportista Srbije, a od ovog derbija poruku "I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju", zahvaljujući podršci Zajednice klubova Superlige Srbije, prenosiće i fudbaleri svih klubova u tom takmičenju.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sacha

pre 4 godine

Nadam se da ce utakmica u nedelju opravdati ocekivanja svih navijaca i da ce mo imati priliku da vidimo dva tima koji za sada igraju u Evropi neki sa posedom lopte od 20% ali i to je deo sporta mora neko i takva ponizenja da dozivi.Nadam se da ce radnici u Humskoj koji su zaduzeni za odrzavanje terena ucvrstiti linije kod šesnaesterca,gola i gol auta kako bi mogla da se odegra koliko toliko fer utakmica .Sve to navodim posto igraci gostujuce ekipe imaju obicaj da lete kroz vazduh po 2-3 metra kako bi nekako stigli da padnu u sesnaest metara da im se svira penal ili da ta gol linija napokon dobije na vaznosti jer kada lopta celim obimom predje istu to je automatski znak da lopta pripada golmanu.Imacemo takodje priliku da vidimo na delu i sudiju kojem sada pocinje i UEFA da ukazuje prilike da sudi velike utakmice ali bez navijackih obelezja...neka ova utakmica u nedelju prodje bez slika sudije u crveno belom dresu.Neka pobedi sport i fer plej,neka pobedi bolji u ovom trenutku,neka pobeda bude čista bez ikakvih sumnjivih desavanja kako na tako i van terena.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija