• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

20.09.2019

19:39

GREŠNIK NA HLAĐENJU! Sudija koji je oštetio Inđiju protiv Zvezde nije delegiran za vikend mečeve u Superligi!

Fudbal

GREŠNIK NA HLAĐENJU! Sudija koji je oštetio Inđiju protiv Zvezde nije delegiran za vikend mečeve u Superligi!

Podeli vest

Mladi srpski sudija Igor Stojilković, koji se u najmanju ruku nije proslavio prethodne subote vodeći meč između Crvene zvezde i Inđije, nije delegiran za predstojeće kolo u Linglong Superlige Srbije

Stojilković je ozbiljno zakuvao u spomenutom duelu kada je Zvezda iz dva penala u finišu meča došla do pobede protiv Inđije.

Posebno mu ide na dušu činjenica da je kod prvog gola Aleksa Vukanović fauliran izvan kaznenog prostora, ali da je Stoliković tu situaciju okarakterisao kao penal.

Mnogo bure se diglo povodom toga, a cela saga je dobila treće poluvreme kada su navijači Partizana pred zgradom spomenutog sudije izveli performans u vezi sa spomenutim penalima.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija