• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2019

19:55

(FOTO) TSC SE NE ŠALI! Hit prvenstva nadigrao Napredak u Kruševcu, Tedić u finišu doneo pobedu Čukaričkom protiv Mladosti

Fudbal

(FOTO) TSC SE NE ŠALI! Hit prvenstva nadigrao Napredak u Kruševcu, Tedić u finišu doneo pobedu Čukaričkom protiv Mladosti

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole slavili su na gostovanju Napretku u Kruševcu sa 3:1 u 9. kolu Linglong Superlige Srbije i izbili na lidersku poziciju na tabeli, barem dok se ne završi duel između Vojvodine i Voždovca u Novom Sadu

Tim sa severa Bačke je već posle prvog poluvremena imao prednost od 2:0. Vladimir Silađi je golovima u 21. i 38. minutu doveo gostujući tim do vođstva, pogodak nade za domaći tim postigao je Igor Ivanović u 81. na asistenciju Milana Sprema.

Gosti su do pobede od dva gola razlike stigli golom Srđana Grabeža tri minuta pre kraja meča.

U derbiju dana fudbaleri Čukaričkog su na Banovom brdu slomili otpor Mladosti iz Lučana golom mladog Stefana Tedića u 82. minutu i time stigao do istog broja bodova sa drugoplasiranom Vojvodinom.

Foto: Starsportphoto

 

Golom bivšeg krilnog fudbalera Partizana Nemanje Tomića u 68. minutu fudbaleri Radnika iz Surdulice su slavili na gostovanju Radu, koji je meč završio sa igračem manje nakon isključenja Gorana Smiljanića.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Tomić u duelu sa Milošem Bosančićem

Pobedu u finišu ostvarili su i fudbaleri subotičkog Spartaka, koji su na svom terenu iskoristili brojčanu prednost protiv Javora i slavili pogotkom Milana Marčića u 87. minutu, inače bivšeg fudbalera ivanjičkog superligaša.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija