• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2019

20:40

(VIDEO) RADONJIĆ IZAZVAO TUČU PA DOBIO ŠAMAR! Ludnica u Marseju, dva bivša Zvezdaša smirivala Srbina, sevali crveni kartoni!

Fudbal

(VIDEO) RADONJIĆ IZAZVAO TUČU PA DOBIO ŠAMAR! Ludnica u Marseju, dva bivša Zvezdaša smirivala Srbina, sevali crveni kartoni!

Podeli vest

Utakmica između Marseja i Monpeljea (1:1) u šestom kolu Lige 1 ostaće u senci tuče pred sam kraj meča koju je inicirao naš reprezentativac Nemanja Radonjić i iz cele situacije izvukao deblji kraj

Monpelje je vodio autogolom Sara od 17. minuta, a Nemanja Radonjić je šansu dobio u 67, kada je zamenio Sansona.

PSŽ JE PRIRODNO STANIŠTE ZA TAKVE! Čuveni Italijan opasno isprozivao Ikardija!

Malo kasnije, Radonjić je i poslao loptu u 16-erac za gol Žermena i 1:1, ali mu ovaj pas nije uračunat kao asistencija, jer se lopta odbila i potpuno promenila pravac pre pogotka.

Naš reprezentativac je u duelu obostranog povlačenja sa Ferijem burno reagovao, pa udario protivničkog igrača.

Feri ga je prvo šokirano gledao, pa mu udario šamar, iako je bio svestan da sudija sve gleda.

Arbitar ipak prvo nije video Radonjićev potez, pa je Nišlija prošao nekažnjeno, a Feri je morao u svlačionicu.

Njegov šamar bio je okidač za veliku gužvu i udarce, a među pribranima je bio i Damijan le Talek, još jedan bivši igrač Zvezde. Akter je bio i Mihailo Ristić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija