• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2019

22:52

(VIDEO) INĐIJA OPET OJAĐENA! Anđelovski svirao nepostojeći penal za Radnički, igrači i navijači domaćih revoltirani!

Fudbal

(VIDEO) INĐIJA OPET OJAĐENA! Anđelovski svirao nepostojeći penal za Radnički, igrači i navijači domaćih revoltirani!

Podeli vest

Fudbaleri Inđije drugi put za nedelju nada postali su žrtve loših sudijskih odluka, koje su ih direktno koštale gubitka bodova

Nakon što je pre sedam dana u Beogradu sviran nepostojeći penal za Crvenu zvezdu protiv novajlije u Superligi Srbije, isti scenario se dogodio i ove subote u Inđiji gde je gostovao Radnički iz Niša.

Trenutku odluke i golu Nermina Haskića sa penala prethodio je sporan penal nad Filipom Kneževićem u 12. minutu.

Bivši igrač Partizana je čini se prilično lako uplivao nakon duela sa jednim od defanzivaca Inđije, a glavni sudija meča Novica Anđelovski bez oklevanja je pokazao na "belu tačku".

Igrači Inđije su od siline besa krenuli ka glavnom arbitru, a i navijači su iskazali revolt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kide

pre 4 godine

Opet proizvoljnosti u proceni prekrsaja. Nije komentarisan nepostojeci penal na utakmici Partizan AZ Alkmar, nad Sadikom, a sada se pravi fama, zasto?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija