• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

09:16

LOŠI SMO I TO TRAJE VEĆ DUGO! Valverde prihvatio krivicu posle poraza od Granade!

Fudbal

LOŠI SMO I TO TRAJE VEĆ DUGO! Valverde prihvatio krivicu posle poraza od Granade!

Podeli vest

Trener Barselone Ernesto Valverde prihvatio je punu odgovornost posle poraza katalonskog velikana od Granade 2:0 u 5. kolu španske Primere

Valverde je posle izgubljene utakmice istakao da je njegov tim bio loš i da to nije problem od juče, već nešto sa čim se suočavanju u klubu već duže vreme.

- Igramo loše na strani i to sad već traje dugo. Brine me to. Osećam se odgovornim za to, jer je odgovornost uvek na treneru. Postoje mečevi koje izgubite, iako ste zaslužili da pobedite. Mi sad nismo zaslužili da pobedimo. Možda nas je rani gol poremetio, ali takve stvari ne smeju uticati na nas. Moramo sačuvati fokus sve vreme. Mi to nismo uradili, izgledali smo jako loše na terenu - skrušen je bio Valverde.

Barselona je nakon pet kola sedma na tabeli La Lige sa sedam bodova, a naredne nedelje dočekuje Viljareal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija