• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

20:28

KONAČNO SAM DAO GOL ZVEZDI! Zoran Tošić ostvario životni san!

Fudbal

KONAČNO SAM DAO GOL ZVEZDI! Zoran Tošić ostvario životni san!

Podeli vest

Zoran Tošić posle posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom (2:0), i njegovog prvog pogotka na "večitom derbiju", kaže da mu se ispunila životna želja, te da je sada vreme za nove ciljeve

Tošić je pre meča rekao da bi gol protiv crveno-belih krunisao njegovu dugu karijeru, ali on sada tvrdi da je vreme za nove ciljeve.

- Rekao sam, ako dam gol u derbiju, mogu i da završim karijeru. Naravno šalio sam se, konačno sam to uradio, a sada postavljam neke nove ciljeve - kaže jedan od najiskusnijih igrača Partizana.

On dodaje da su crno-beli kontrolisali veći deo utakmice, a da je Zvezda imala svoje šanse, ali da se jasno videlo ko je bio bolji na terenu.

- Kontrolisali smo veći deo utakmice, oni su svojim kvalitetom pokušali da dođu do rezultata, ali mi smo kontrolisali meč, prvo je Suma postigao pogodak, a moj je bio šlag na tortu - rekao je Bambi.

(VIDEO) PARTIZANOV NOKAUT! Crno-beli za 10 minuta rešili Zvezdu, Suma je novi heroj Humske!

Saša Zdjelar tvrdi da je fokus igrača bio presudan za trijumf. On još kaže da da su oni samog početka znali šta rade.

- Bili smo prilično mirni, pripremili smo dobro, znali smo šta radimo, pružili smo više energije, zato smo pobedili - rekao je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija