• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

16:55 >> 16:42

(VIDEO) PARTIZAN SE PROŠETAO KROZ NIŠ! Radnički poveo, ali se konačno probudio uspavani Sadik!

Fudbal

(VIDEO) PARTIZAN SE PROŠETAO KROZ NIŠ! Radnički poveo, ali se konačno probudio uspavani Sadik!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički u Nišu sa 4:1 u 10. kolu LingLong Superlige Srbije i tako nastavili odličan niz

 

Ekipa Partizana uspela je da nastavi odličan niz pobedom u Nišu, na ne tako prijatnom gostovanju izabranicima Milorada Kosanovića. Iako su uspavano i tromo krenuli crno-beli su bez velikih problema upisali novu pobedu i nastavili trku sa Crvenom zvezdom.

OD ZVIŽDUKA DO OVACIJA! Milošević: I ja ću odavde biti oteran, spreman sam na sve!

Jako dobar i dinamičan meč viđen je bar tokom prvih 45. minuta. Poveli su domaći iz jedanaesterca golom Nermina Haskića u 11. minutu, ali je u 23. na isti način uzvratio Bibras Natho. Obe ekipe pretile su i pokušavale da dođu do prednosti, a konačno je proradio onaj od koga se očekuju pogotci. Umar Sadik u 29. minutu je doveo goste u prednost.

Foto: Starsportphoto

Možda i najbolja utakmica Nigerijca nakon dolaska u novi klub naterala je domaće da se iznenade. Iako je prvo poluvreme bilo prilično ujednačeno, u nastavku su samog gosti igrali fudbal i već u 55. minutu rešili pitanje pobednika kada je Sejdubu Suma provozao dvojicu igrača Radničkog. Oni su završili na zemlji, a lopta u golu.

Konačan rezultat postavio je Sadik nakon sjajnog dodavanja Sume u 77. minutu. Partizan je tako nastavio da pruža odlične igre posle pobede u derbiju.

Crno-bele sada čeka duel sa Astanom u Kazahstanu u Ligi Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

RADNIČKI - PARTIZAN 1:4 (1:2)
 

Strelci: Haskić 11. minut (penal) - Natho 23. minut (penal) , Sadik u 29. i 77. minutu, Suma u 55. minutu

Stadion: "Čair". Sudija: Zoran Široki (Smederevo)

RADNIČKI: Petrović – Todorovski, Bondarenko (od 46. Stevanović), Đorđević, Ostojić – Sulaka, Meleg (od 60. Mihajlović) – Knežević, Čumić, Pantelić – Haskić.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho (od 60. Šćekić) – Tošić (od 74. Marković), Suma (od 79. L. Pavlović), Asano – Sadik. 

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

84. minut - Bez velikih uzbuđenja, jasno je i jednima i drugima ko će osvojiti tri boda na ovom meču.

79. minut - Poslednja izmena kod gostiju. Suma prepušta svoje mesto Lazaru Pavloviću.

77. minut - GOOOOOL! SADIK! Suma odlično proigrava napadača koji postiže svoj drugi pogodak na meču i rešavanja pitanje pobednika!

74. minut - Pokušao je Šćekić posle kornera, ali njegov udarac glavom ide pored gola. Menja i Savo Milošević, umesto Tošića na terenu je Marković.

69. minut - Prekid u Nišu zbog skandiranja gostujućih navijača.

63. minut - Mogla je ovo biti dobra prilika za goste, ali je Asano dao prejak for i nije uspeo da stigne loptu.

60. minut - Prva promena u Partizanu, Šćekić ulazi umesto Natha. Menja i Kosanović i u igru umesto Melega šalje Mihajlovića.

55. minut - GOOOL! Suma se prošetao do gola Radničkog, dva igrača su pala na zemlju kao da ih nema, a omaleni vezista se upisao u listu strelaca!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Prva promena u redovima Radničkog, umesto Bondarenka u igri Stevanović.

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

48. minut - Nema gola, ali bilo je blizu. Meleg je šutirao, ali pored Stojkovićevogo gola.

47. minut - Faul je napravio Natho, pa Radnički sada imala solidnu šansu. Besan je Milošević!

39. minut - Asano je projurio po  po levom boku, pokušao je da asistira Sadiku u petercu, ali je odbrana Radničkog odlično reagovala. Nema promene rezultata.

36. minut - Dobra utakmica u Nišu. Tri gola, doduše dva sa bele tačke, videlo smo za pola sata igre. 

29. minut - GOL! Preokret Partizana - 2:1. Sadik je strelac! Opet je dobio loptu od Sume, pobegao čuvarima i matirao golmana Petrovića za preokret crno-belih na Čairu. 

23. minut - GOL! Partizan je izjednačio na 1:1. Natho rutinski šalje loptu iza leđa golmana Radničkog za egal.

22. minut - Sada penal za Partizan, oboren je Sadik. Vukao je defanzivac Radničkog u kaznenom prostoru Sadika i dosuđen je penal za goste.

19. minut - Uzbuđenje sada na drugoj strani. Velika šansa za Sumu, međutim, nije uspeo na drugoj stativi da skrene loptu u mrežu Nišlija.

18. minut - Dušan Pantelić je sada priprepretio Stojkoviću, ali je lopta otišla preko gola.

16. minut - Šut Sadika sa nekih desetak metara od gola, ali se spetljao pa je izblokiran. Ljut je Milošević posle još jedne prokockane šanse.

11. minut - GOL! Haskić siguran sa bele tačke. Pogodio je golman Partizana stranu, ali je udarac napadača Nišlija bio nezaustavljiv.Četvrti gol Haskića ove sezone.

10. minut - Penal za Radnički, lopta je Zdjelara pogodila u ruku. Ne bune se crno-beli.

8. minut - Sada dobra prilika za Radnički. Knežević je umalo postigao gol protiv bivšeg kluba. Bivši igrač Partizana je šutirao snažno ali je oglman Stojković uspeo da zaustavi njegov udarac.

5. minut - Kakva šansa za Partizan. Sadik se sada propisno obrukao. Suma mu je poslao loptu, on izašao sam ispred golmana Nišlija Petrovića, šutirao po zemlji, ali je njegov udarac je završio pored desne stative.

Utakmica je počela

14.50 - Teren je u izvanrednom stanju, vreme još bolje, pa bi navijači trebalo da gledaju sjajan fudbal.

14.34 - U poslednjih osam međusobnih duela timovi su izjednačeni. Po tri pobede Radničkog i Partizana, uz dva remija.

14.09 - Nermin Haskić, prvi strelac lige prošle sezone, prevodi napad Nišlija protiv crno-belih.

14.08 - Oporavljeni Natho je u timu crno-belih za duel sa Nišlijama.

14.05 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 10. kola Superlige Srbije između Radničkog i Partizana. Uz informer.rs pratite dešavanja sa stadiona "Čair" u Nišu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija