• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2019

09:07

(VIDEO) DŽAKA PREDMET PODSMEHA U PREMIJER LIGI! Šiptarski provokator beži od lopte kao devojčica

Fudbal

(VIDEO) DŽAKA PREDMET PODSMEHA U PREMIJER LIGI! Šiptarski provokator beži od lopte kao devojčica

Podeli vest

Novi kapiten Arsenala Granit Džaka postao je predmet sprdje u Premijer ligi pošto je rekacijom kod primljenog gola protiv Mančester junjteda pokazao da ne zaslužuje da nosi traku na rukama

Kod gola Mektominija lopta je išla u prvcu Džake i sve je išlo u tom pravcu da će reprezentativac Švajcarske da izblokira udarac, međutim on je naprasno sklonio glavu i zbunio svog golmana, što je Junajtedu donelo vođstvo.

Obamejang je do kraja prilično nesadržajnog meča uspeo da izjednači rezultat i koliko toliko spreči Džakinu bruku, ali celu ljagu i snimke koji se vrte fudbalskim svetom nikako nije mogao da opere.

Podsetimo, Džaka je nedavno postao kapiten Arsenala, što nije naišlo na oduševljenje pristalica londonskog kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija