• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2019

19:30

POGBA JE JUNAJTEDOVO PROBLEMATIČNO DETE! Legenda Mančestera progovorio o Francuzu!

Fudbal

POGBA JE JUNAJTEDOVO PROBLEMATIČNO DETE! Legenda Mančestera progovorio o Francuzu!

Podeli vest

Legendarni golman Mančester junajteda Peter Šmajhel rekao je da je fudbaler Pol Pogba "problematično dete" tog tima i da nije popularan među navijačima

Pogba je 2016. godine iz Juventusa prešao u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer, od njega se očekivalo mnogo, ali je osvojio samo Liga kup i Ligu Evropa sa engleskim klubom.

(VIDEO) OVAKAV JUNAJTED NIJE DOSTOJAN EVROPE! Arsenal umalo do celog plena na "Old Trafordu", Engleska na pamti lošiji Mančester!

On je sinoć odigrao utakmicu protiv Arsenala (1:1), a Šmajhel je australijskom Optus Sportu rekao da je Pogba razočarao.

- Način kojim se lopta kreće na terenu kada je Pogba u timu, drugačiji je od brzine kojom lopta ide po terenu kada on nije u ekipi i na tome mora da se radi. U prvih 25 minuta on je vraćao loptu pozadi, a za igrača njegovog kalibra, to je razočaravajuće. Čini se kao da je on problematično dete u ovom timu. Ne kažem da sve radi pogrešno, već sam zbunjen jer ne znam koji je njegov posao. Šta je to što će on da uradi za ovaj tim - rekao je Šmajhel, a prenosi "Skaj".

Foto: AP/Nick Pots

Pogba je prošle sezone postigao najviše golova i imao najviše asistencija u ekipi, ali nije bio u dobrim odnosima sa Žozeom Morinjom, koji je otpušten u decembru, kada ga je zamenio Ole Gunar Solšer.

Čini se da je njegov odnos sa sadašnji, trenerom bolji, a trofejni golman Junajteda Šmajhel rekao je da Francuz nema podršku navijača.

- Ovih 75.000 ljudi, oni nisu baš srećni zbog njega. To možete i čuti ovde, ljudi ne vole toliko Pogbu, pošto ne radi mnogo za ekipu - zaključio je nekadašnji golman.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija