• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2019

20:07

VEĆ DUGO PUCAJU ĆORKE! Evo zašto navijači Partizana imaju čemu da se nadaju pred okršaj sa Mančesterom!

Fudbal

VEĆ DUGO PUCAJU ĆORKE! Evo zašto navijači Partizana imaju čemu da se nadaju pred okršaj sa Mančesterom!

Podeli vest

Jedan od najlošijih startova sezone u istoriji Mančester junajteda obeležen je još jednim razočaravajućim rezutatom, ne samo da su odigrali remi sa AZ Alkmarom (0:0) u Holandiji, nego nisu uspeli da upute nijedan udarac u okvir gola protivničke ekipe

Takav neuspeh ih svrstava u neslavno društvo, jer su jedini klub u poslednje tri godine kojem je tako nešto pošlo za rukom u LE uz Skenderbeg, Zorju i Osmanlispor.

U prvom kolu "crveni đavoli" su  Astanu na "Old Trafordu" sa 1:0, nakon bruke sa Holanđanima su na drugom mestu grupe iza beogradskog Partizana.

(VIDEO) KAKO VAS NIJE SRAMOTA! Navijači Dinama ponosni na nacistički pozdrav, šokirali i Engleze!

U Premijer ligi su posle sedam odigranih kola na 10. mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova, uz gol razliku 9:7, podsetimo da su Čelsi na otvaranju sezone savladali sa 4:0.

Kada se na to doda i podatak da već deset mečeva u gostima ne znaju za pobedu, tu se stvara idealna šansa za Partizan 24. oktobra u trećem kolu Lige Evrope.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija