• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

15:40

ŠIPTARI PRETE: Meč Zvezde je političko pitanje, FIFA ne može da nas natera da povučemo zabranu!

Fudbal

ŠIPTARI PRETE: Meč Zvezde je političko pitanje, FIFA ne može da nas natera da povučemo zabranu!

Podeli vest

Generalni sekretar Fudbalskog saveza lažne države Kosovo Erol Saljihu, izjavio je da je fudbalska utakmica izmedu Crvene Zvezde i Trepce zabranjena zbog osetljive političke situacije na Kosovu

Saljihu je u izjavi za Kosovo Onlajn napomenuo da tamošnji Fudbalski savez nikada nije bio član Fudbalskog saveza Srbije već punopravni član Fudbaskog saveza tadašnje Jugoslavije.

Takode, tvrdi da Srbija nikada nije održavala takmičenja na teritoriji Kosova i ocenjuje da je utakmica Crvene Zvezde i Trepče političko pitanje.

(VIDEO/FOTO) INFORMER.RS NA JARINJU! Oglasio se Terzić: Zabranjeno nam je da igramo utakmicu! A onda otkrio kada i gde će se igrati

PREDSEDNIK SRPSKE LISTE GORAN RAKIĆ NA JARINJU ČEKA ZVEZDU: Navijaćemo za naše, za najbolji klub, za našu Srbiju!

 

Saljihu je, komentarišući dopis Medunarodne fudbalske federacije da se utakmica između Crvene Zvezde i Trepče može odigrati na Kosovu, istakao da je FIFA uzela u obzir samo argument Srbije.

- FIFA nije nadležna za ovaj slučaj i oni ne mogu od nas da traže da povučemo zabranu za igranje utakmice. Ne mogu nikada da nas nateraju da dozvolimo igranje utakmice na našoj teritoriji. Oni su uzeli u obzir samo argument Fudbalskog saveza Srbije - poručio je Saljihu.

NIČEGA SE NE PLAŠIMO, SVE SU NAM ZABRANILI! Čelnici Trepče ne kriju razočaranje!

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ! ORILA SE PESMA "DELIJA" NA JARINJU! Fudbaleri Zvede izašli iz autobusa da pozdrave navijače!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija