• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

08:57

SUSRET S FUDBALSKOM LEGENDOM U NOVOM SADU! Predsednik Vučić u društvu Nenada Lalatovića

Fudbal

SUSRET S FUDBALSKOM LEGENDOM U NOVOM SADU! Predsednik Vučić u društvu Nenada Lalatovića

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sreo se u sredu veče u Novom Sadu sa Nenadom Lalatovićem, trenerom fudbalera Vojvodine, a nekadašnjim prvotimcem i trenerom Crvene zvezde

Tom prilikom nastala je i zajednička fotografijama u centru grada.

Sa fudbalskom legendom Nenadom Lalatovićem večeras u Novom Sadu - objavljeno je uz fotografiju objavljenu na zvaničnom instagram nalogu srpskog predsednika.

Podsećanja radi, Lalatović je jednom prilikom rekao da mnogo voli predsednika.

Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom još pedeset godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način - rekao je trener Vojvodine pre nekoliko godina.

(VIDEO) OVOGA MI KRSTA, GOTOV SI, KUNEM TI SE! HAOS U NIŠU - Lalatović navijačima pretio klanjem!

(VIDEO) KUNEM SE, SVAKU NAMEŠTENU UTAKMICU, SVE ĆU REĆI! Evo šta je Lalatović poručio Nišlijama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa fudbalskom legendom Nenadom Lalatovićem večeras u Novom sadu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Oct 9, 2019 at 1:56pm PDT

Vučić je, inače, sa premijerkom Anom Brnabić priredio večeru za premijere Severne Makedonije i Albanije, Zorana Zaeva i Edi Ramu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gagom

pre 4 godine

Lalatović "legenda" ha,ha,ha Novinari,malo ozbiljnosti molim!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija