• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

16:28

PONOVO DOBILI PO DŽEPU! Disciplinci oštro kaznili Partizan i Zvezdu!

Fudbal

PONOVO DOBILI PO DŽEPU! Disciplinci oštro kaznili Partizan i Zvezdu!

Podeli vest

Disciplinska komisija ponovo je imala pune ruke posla, a na udaru su se našli, pored ostalih, još jednom večiti rivali – Zvezda i Partizana

Partizan je najgore prošao. Crno-beli su zbog bakljade tokom derbija, kao i vređanja organa FSS što verbalno, što transparentima, kažnjeni sa 1.000.000 dinara, a zbog sličnih uvreda na račun čelnika saveza na mečevima sa Proleterom, Javorom i Radničkim će morati da izdvoje dodatnih 600.000 dinara prenosi "Mozzarsport".

Navijači Crvene zvezde će zbog pirotehnike na mečevima sa Mačvom, Inđijom i Partizanom morati da plati 1.500.000 dinara.

Uvrede na račun FSS koje su ispaljivali njeni navijači koštaće Vojvodinu 200.000 dinara, a zbog saopštenja neprimerene sadržine kažnjena je i Inđija, koja će morati da plati 500.000 dinara.

Sve kad se sabere, 3.800.000 dinara će se sliti u kasu Saveza posle kazni Disciplinaca.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

NE VIDIM DA JE PARTIZAN KAŽNJEN ZA POGAĐANJE BAKLJOM SUDIJE U GLAVU. JEL TO MOŽDA DOZVOLJENO A DA MI NE ZNAMO? ZA TO JE BAR JEDNA UTAKMUCA BEZ PUBLIKE. POSLE KMEČE I KAŽU DA JE FSS PROTIV NJIH.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija