• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.10.2019

13:57

STRATEGIJA ZA NAJBOLJEG! Barselona planira da ponudi Mesiju doživotni ugovor!

Fudbal

STRATEGIJA ZA NAJBOLJEG! Barselona planira da ponudi Mesiju doživotni ugovor!

Podeli vest

Fudbalski klub Barselona planira da ponudi svom igraču Lionelu Mesiju doživotni ugovor, preneli su danas španski mediji

Kako je prenela Kadena Ser, predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je da klub namerava da ponudi Mesiju novi ugovor, kako bi argentinski fudbaler ostao na Kamp Nou i posle Svetskog prvenstva 2022. godine.

Bartomeu još nije razgovarao sa fudbalerovim ocem i menadžerom Horheom Mesijem, ali namerava to da učini kako bi ugovor što pre bio potpisan.

Kako su preneli španski mediji, Barselona želi da ponudi Mesiju doživotni ugovor, koji će važiti i po završetku njegove igračke karijere, a uključivao bi vezu između brenda Mesi i fudbalskog kluba Barselona za najmanje 10 godina.

NE MOŽE BEZ NJEGA! Mesi priznao da mu nedostaje Ronaldo!

Mesi je nedavno rekao da nije razgovarao sa predsednikom kluba otkako je Barselona pre šest meseci eliminisana od Liverpula u Ligi šampiona, ali da je otvoren za razgovore o nastavku saradnje.

Mesi (32) igra 16. uzastopnu sezonu za Barselonu, čiji je najbolji strelac u klupskoj istoriji sa 604 gola u 692 utakmice. On je osvojio 34 trofeja, uključujući 10 titula u španskoj ligi, četiri Lige šampiona i šest trofeja u Kupu kralja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija