• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

10:33

(VIDEO) POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Srbi JURE Albance, oni BEŽE, a Baloteliju nije jasno šta se dešava!

Fudbal

(VIDEO) POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Srbi JURE Albance, oni BEŽE, a Baloteliju nije jasno šta se dešava!

Podeli vest

Prijateljski meč između italijanske Breše i novosadske Vojvodine, koji je igran u subotu popodne, obeležili su incidenti

Do prekida meča prvi put došlo je zbog isključenja Nenada Lalatovića, šefa struke Novosađanja, koji je u znak protesta povukao svoje igrače sa terena.

Kada su se strasti malo smirile, fudbaleri Vojvodine vratili su se na teren, ali to nije bilo sve. Na startu drugog dela igre došlo je do incidenta zbog kojeg meč više nije bio  nastavljen. Naime, nekoliko Albanca sa zastavom svoje zemlje došli su do same ivice terena odakle su provocirali Srbe na tribini sa druge strane terena.

IZBEGNUT JE MASAKR! Lalatović ne da na Srbiju: Albanci su krivi, Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije!

SUSRET S FUDBALSKOM LEGENDOM U NOVOM SADU! Predsednik Vučić u društvu Nenada Lalatovića

 

Kada su to primetili srpski navijači, odmah su potrčali ka grupici Albanaca koji su se dali u beg. Do većeg incidenta srećom nije došlo, ali meč nije nastavljen pre svega zbog iniciranja prve zvezde italijanskog tima Marija Balotelija.

Baloteliju inače, ništa nije bilo jasno. Pojavio se i novi snika haosu, pa pogledajte šta se dešvalo.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija