• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

17:34

SVAKI MEČ IGRAM KAO DA JE PRVI I POSLEDNJI! Mitar pred Litvaniju progovorio o nastavku golgeterske serije!

Fudbal

SVAKI MEČ IGRAM KAO DA JE PRVI I POSLEDNJI! Mitar pred Litvaniju progovorio o nastavku golgeterske serije!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović ušao je u neverovatnu golgetersku seriju došavši na samo devet pogodaka zaostatka za Stjepanom Bobekom, vodećim strelcem na večnoj listi našeg državanog tima

Srbija u ponedeljak gostuje u Litvaniji, što je po nivou kvaliteta rivala idealna prilika da se Mitrović odmakne Dušanu Bajeviću, obojica imaju po 29 golova i napadne trojac (Milošević, Mitić, Galić), ali njemu to nije primarni cilj.

- Bilo bi lepo da dam gol, ali se ne opterećujem time. Najvažnije da pobedimo, da ekipa odigra dobro, a ako uz to dođu moji golovi još bolje - rekao je Mitrović.

Prema njegovim rečima, pitanje ko će mu biti partner u napadu je na selektoru Ljubiši Tumbakoviću, dok je njegov pristup na svakom meču isti.

- Moj posao je da dajem golove, bez obzira s kim igram. Imamo mnogo dobrih igrača s kojima igram, selektorov posao je da ih isproba, da traži najbolji tim. Ja svaki meč igram kao da mi je prvi i poslednji. Težak je moj posao, ali najvažnije je da cela ekipa igra dobro - rekao je Mitrović. 

Kako je naveo, predstojeći duel protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo neće doneti mnogo nepoznanica.

- Nijedna utakmica nije ista. Mi se sastajemo 3-4 puta u poslednjih godinu dana, pa neće biti nikakvih iznenađenja. Ni taktički, ni po sastavu i načinu igre. Znamo se i spremni smo za meč - zaključio je Mitrović.

Meč između Srbije i Litvanije igra se u ponedeljak od 20.45 u Viljnusu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija