• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

13:48

KRSTAJIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: Srbija je iznad svakog od nas, podržimo Tumbu i momke!

Fudbal

KRSTAJIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: Srbija je iznad svakog od nas, podržimo Tumbu i momke!

Podeli vest

Mladen Krstajić, nekadašnji selektor Srbije, zna kako se pobeđuje Litvanija, sa kojom "orlovi" igraju (20.45) u Viljnusu u okrviu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Tri puta je za 12 meseci kao selektor Srbije učestvovao u pobedama nad Litvanijom: dva puta u Ligi nacija i u beogradskom kvalifikacionom meču - poslednjem na klupi državnog tima pre smenjivanja...

- Ne sumnjam u pobedu nijednog momenta. Imamo kvalitetnu reprezentaciju koja će se sigurno plasirati na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobedu - kazao je za Žurnal Krstajić.

Obrazložio je optimističko raspoloženju u trenucima kad reprezentacija ne igra kako mnogi očekuju:

- Tumbakovića poštujem, cenim... Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno poverenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve - bez opstrukcije.

(VIDEO/FOTO) NEVEROVATNA SCENA! "ORLOVI" STIGLI U LITVANIJU, pogledajte šta ih je dočekalo na aerodromu!

(VIDEO) IDEMO NA POBEDU! "Orlovi" otputovali u Litvaniju!

 

Nije Krstajić želeo da se udubljuje u priču o opstruisanju.

- Interes Srbije je učešće na Evropskom prvenstvu. Zato ova reprezentacija ima maksimalnu moju podršku u svakom smislu.

Mladen Krstajić je tri puta pobedio Litvaniju. U  Viljnusu - znatno teže nego u Beogradu, samo 1:0 i to golom Tadića iz jedanaesterca:

- Nije lako motivisati momke za utakmicu kad znaju ko im izlazi na megdan i da je unapred "dobijena". Taktika i priprema utakmice mnogo su važni, ali najbitnije je motivisati igrače. Verujem u Tumbu i ne sumnjam u momke da će odraditi posao onako kako treba.

KLUB VAŽNIJI OD "ORLOVA! Italijani tvrde: Sergeju zubobolja poslužila kao izgovor!

"ORLIĆI" OSTAJU BEZ SELEKTORA? Milovanović odlazi posle samo dve utakmice?

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija