• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.10.2019

19:49

"AZURI" NIŠTA NE MENJAJU! Manćini ostaje selektor Italije do 2022. godine!

Fudbal

"AZURI" NIŠTA NE MENJAJU! Manćini ostaje selektor Italije do 2022. godine!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini potpisaće novi ugovor do 2022. godine, odnosno do Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi Kalčomerkato

Kako se navodi, Fudbalski savez Italije (FIGC) i Manćini prošle godine dogovorili su da, u slučaju plasmana na EURO, automatski aktivira klauzula o produžetku saradnje.

Kako su Azuri posle pobede nad Grčkom (2:0) to i uradili, bivšem treneru Intera i menadžeru Mančester Sitija sleduje novi ugovor do Mundijala u Kataru.

Italijani imaju sedam pobeda iz isto toliko utakmica u kvalifikacionoj J grupi, sa čak devet bodova više od Finske, a 11 od Bosne i Hercegovine i Jermenije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija