• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2019

14:05

UEFA ZADAJE ŽESTOK UDARAC! Turska ostaje bez finala Lige šampiona zbog Kurda!

Fudbal

UEFA ZADAJE ŽESTOK UDARAC! Turska ostaje bez finala Lige šampiona zbog Kurda!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) razmatra da iz Istanbula "izmesti" finale Lige šampiona za sledeću godinu zbog političke situacije u Turskoj, izjavio je potpredsednik te organizacije Mišel Uva

Sve je veći broj onih koji žele da, iz bezbedonosnih razloga, promene domaćina finala za "ušati trofej" u trenutku kada turska vojska vrši operacije protiv Kurda na severu Sirije.

- Držaćemo se autonomije i nezavisnosti u sportu, ali sigurno ne možemo da zamenimo Ujedinjene nacije, Evropsku uniju, države, diplomate, ambasadore i ostale policijske institucije. Posle toga, odluka biće doneta u saradnji sa Izvršnim odborom i predsednikom UEFA - rekao je Uva za Tutomerkato.

TURCI PRKOSE UEFA! Napravili novi SKANDAL proslavom gola, baš ih briga za kazne!

(VIDEO) ZVEZDAŠI, STIŽE! Crveno-beli poslali misterioznu poruku, NAVIJAČI U TRANSU!

 

UEFA je već odredila domaćine finala LŠ za naredne tri sezone, pa će tako Sankt Peterburg biti organizator 2021, Minhen 2022, a London 2023. godine.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija