• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

17:53

DOBRO JE PROŠAO! Aguero opet imao udes, UNIŠTIO automobil vredan 150.000 funti!

Fudbal

DOBRO JE PROŠAO! Aguero opet imao udes, UNIŠTIO automobil vredan 150.000 funti!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero doživeo je u sredu manju saobraćajnu nesreću, u kojoj je najviše nastradao njegov skupoceni Rendž Rover

Na putu na prepodnevni trening u Etihad kamp doživeo je sudar u kojem je 150.000 funti vredan auto prilično oštećen, dok je fudbaler prošao bez povreda.

Nije bilo potrebe ni da obavi pregled, najnormalnije je otišao na trening "Građana" i odradio ga do kraja bez ikakvih problema.

Aguero je inače pre dve godine imao sudar u Amsterdamu. Tada je prošao sa polomljenim rebrom. Za razliku od ove srede, Argentinac se u Holandiji vozio taksijem.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija