• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

18:58

BRUTALNA GODIŠNJA PLATA LUKE JOVIĆA...NEĆETE VEROVATI! Srbin PLAĆENIJI od Modrića, zbog ovoga su BESNI Španci!

Fudbal

BRUTALNA GODIŠNJA PLATA LUKE JOVIĆA...NEĆETE VEROVATI! Srbin PLAĆENIJI od Modrića, zbog ovoga su BESNI Španci!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida i srpski reprezentativac Luka Jović ima bruto godišnju platu 20.834.000 evra, navodi specijalizovani sajt za fudbalske plate "Capology"

Srpski napadač je ovog leta došao je u Real u transferu vrednom 60 miliona evra iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Jović je očigleno uspeo dogovori fenomenalne uslove za čelnim ljudima Madrida, trenutno je treći najplaćeniji fudbaler u Realu.

Ispred Jovića samo su Eden Azar sa 31.250.000 miliona evra i Geret Bejl sa 27.942.000 miliona. Srpski fudbaler plaćeniji je i od Marsela, Ramosa, Tonija Krosa, Karima Benzeme, ali i Luke Modrića.

(VIDEO) SUZA ZA SUZOM! Legenda zaplakala zbog huligana, prvo se naljutio a onda se potpuno raspao!

KAKVA JE LUKINA SUDBINA? Tumba govorio o igračima na koje računa, Jovića NIJE NI POMENUO!

 

Nije na odmet pomenuti, da su porezi u Španiji pakleni,  prema informacijama iz 2015. iznosi čak 52 odsto, što znači da će Jović od 20 miliona i 834 hiljada inkasirati oko deset miliona.

S obzirom na platu, nije ni čudo što Španci polako gube strpljenje i ne mogu više da čekaju kada će Srbin proraditi i rešetati protivničke mreže. Jović još čeka na prvenac u dresu Real Madrida. Doduše, do sada je startovao samo dva meča, a ukupno je na terenu proveo 218 minuta na sedam utakmica.

SRBIJA JE ZA LUKU SVETINJA, NIJE POBEGAO IZ REPREZENTACIJE! Otac mladog srpskog fudbalera Milan Jović za INFORMER OTVORIO DUŠU!

LUKA JOVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO! Španci bez milosti, opet RAZAPINJU srpskog napadača, slagao Tumbakovića...

 

Foto: printscreen/www.capology.com

 

Jović je već danima na meti španskih medija.

On nije uspeo da postigne gol na sedam utakmica koliko je bio u satavu ekipe Zinedina Zidana. On je do sada na terenu proveo 222 minuta, a za to vreme je imao osam šuteva ka golovima protivnika, ali niti jedan nije išao u okvir gola. Ta neslavna statistika pokazuje da je Jović napadač kome najduže treba da dođe do pogotka u dresu Reala od kako je predsednik Peres. Inače Jovića je Real nemačkom Ajntrahtu platio 60 miliona evra - bez milosti je bio španski Sport.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Nisu ni Moša,Tirke i većina fudbalera bili baš školovani,ali su imali obraz,čast,poštenje i odanost,a mali Jović je 218 minuta igrao,debele pare uzeo i digao nos.Naravno da ga ne zanima ni repretentacija,ni Srbija jer dečko je pun para,a što je gore nema tu više ni ljubavi prema fudbalu jer je postao biznis za bogaćenje pojedinih,a ne sport.

Doca

pre 4 godine

Pustite dečka na miru. Kako da postigne pogodak kada ne igra? Da li je deset minuta po utakmici dovoljno? Glupsoni.

Vatro Marx

pre 4 godine

Ljudi me preterivsjte toliko niste dobro obavijesteni.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija