• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.10.2019

13:49

VELIKI ČOVEK MANE! Šta će mi 10 ferarija i avioni? Bio sam gladan i igrao bosonog!

Fudbal

VELIKI ČOVEK MANE! Šta će mi 10 ferarija i avioni? Bio sam gladan i igrao bosonog!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Sadio Mane prisetio se siromaštva kao dečak u Senegalu i poručio da ga je život naučio da bude ponizan

On je otkrio da je u detinjstvu često gladovao i da sada, kada ima mnogo novca kao vrhunski fudbaler, neće da ga iskoristi za veliki luksuz.

- Zašto bih sada imao 10 ferarija, 20 dijamantskih satova ili dva aviona? Šta bi te stvari učinile za mene i svet? Bio sam gladan, zato sam morao puno da radim na terenu. Prošao sam teško vreme, igrao bosonog fudbal, a nisam imao ni obrazovanje. Sada, zahvaljujući fudbalu, mogu mnogima da pomognem - rekao je Mane za senegalski "Nsemwoha".

Mane je već u domovini finansijski pomogao da se sagrade škole i stadioni, ali i porodicama u ekstremnom siromaštvu.

Okrio je i da daje 70 mesečno porodicama u veoma širomašno regionu Senegala.

- Ne želim da pokazujem luksuzne automobile, putovanja i avione. Preferiram da neki ljudi dobiju malo onoga što mi je život pružio - zaključuje 27-godišnji krilni napadač prvaka Evrope.

Mane je prošle sezone dao veliki doprinos na terenu Liverpulu za osvajanje trofeja Lige šampiona, a i ove je sjajno startovao u svih osam pobeda u Premijer ligi

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija