• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

12:31

USMRTIO ČOVEKA, SEKAO NOŽEM SORAJU, A SADA JE NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE! Nekadašnjoj nadi Zvezde preti 12 godina robije!

Fudbal

USMRTIO ČOVEKA, SEKAO NOŽEM SORAJU, A SADA JE NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE! Nekadašnjoj nadi Zvezde preti 12 godina robije!

Podeli vest

Nestvaran put prešao je nekadašnji đak Crvene zvezde i jedan od momaka od kojih se mnogo očekivalo ne bi li se posle 12 odigranih kola u LingLong Superligi Srbije našao na prvom mestu liste strelaca

 

U pobedi Radničkog nad Napretkom (4:1) Stefan Mihajloić postigao je dva gola i tako postao najbolji strelac domaćeg šampionata sa devet postignutih golova na 12 odigranih mečeva. Ipak, put do tamo nije bio nimalo jednostavan.

SVI MU GLEDAJU U LEĐA! Srbija ima najboljeg golmana Evrope!

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića, sada napadač Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović, poznat je javnosti po brojnim skandalima.

Stefanovu dosadašnju fudbalsku karijeru nisu proslavili golovi i sjajne partije na fudbalskom terenu, već burne veze sa poznatim manekenkama, pevačicama, starletama, kao i incidenti zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Foto: Darko Cvetanović

Dospeo je u žižu javnosti ne po svojim igrama na terenu, već postupcima van njega. Još 2015. godine pojavila se vest da je tri meseca bio u vezi sa dve poznate starlete Sorajom Vučelić i Katarinom Živković. 

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocenim tatinim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto. Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

Foto: Starsportphoto

Nedavno se pojavila vest da je čitav proces ponovo pokrenut u Višem sudu u Beogradu, a Mihajloviću po zakonu preti do 12 godina zatvora.

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavestila da želi da krene kući. Mihajlović je poluteo uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

Međutim, ispostavilo se da je Mihajlović slučajno Soraju posekao nožem i istrage nije ni bilo. Čak je i starleta potvrdila da nikakve namere nije bilo.

- Dobro sam, sve je u redu. Ne želim da se ova priča nastavlja, jer su svi naslovi prenapumpani. Samo želim da prestane da se piše o ovome - rekla je Vučelićeva tada.

Foto: Informer

Momak koji je bio velika nada Crvene zvezde ostao je upamćen u crveno-belom dresu kao "specijalista prijateljskih utakmica" jer je na pripremama umeo gotovo redovno da zatrese mrežu rivala, ali se u Zvezdi nije naigrao te je krenuo njegov put po Srbiji i kratko Švajcarskoj. Sopot, Sloboda iz Užica, Rad, Vojvodina, Borac iz Čačka i sada Radnički iz Niša.

Iako je postigao devet golova sa trenerom Miloradom Kosanovićem, očigledno nije u dobrim odnosima jer je prilikom slavlja gola koji je postigao Vojvodini u osmom kolu izbio mali sukob jer nije želeo da se pozdravi sa svojim trenerom.

Takođe, treba dodati i da je bio strelac u Kupu, odnosno kvalifikacijama za Ligu Evrope pa je već došao do brojke od 11 golova u tekućoj sezoni.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija