• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

16:58

(VIDEO) RANIJERI OTKINUO BOD SVOJOJ ROMI! Skromna "vučica" na jubileju Kolarova u Đenovi, golčina Najngolana za rutinsku pobedu na SPAL-om

Fudbal

(VIDEO) RANIJERI OTKINUO BOD SVOJOJ ROMI! Skromna "vučica" na jubileju Kolarova u Đenovi, golčina Najngolana za rutinsku pobedu na SPAL-om

Podeli vest

Fudbaleri Romi odigrali su nerešeno 0:0 na gostovanju ekipi Sampdorije na stadionu "Luiđi Feraris" u Đenovi u jubilarnom meču za kapitena reprezentacija Srbije Aleksandra Kolarova, koji je odigrao 100. meč u dresu "vučice"

Roma je imala terensku dominaciju u odnosu na domaće koje od skora trenira bivši strateg rimskog kluba Klaudio Ranijeri, ali se ofanzivci kluba iz "večnog grada" nisu previše proslavili pred golom Audera uputivši svega jedan udarac.

Gosti su meč završili sa igračem manje nakon isključenja mladog Džastina Klajverta u 87. minutu, pa su domaći u finišu meča imali i priliku da dođu do celog plena, ali u tome nisu uspeli.

U preostala dva meča odiograna u istom terminu, Udineze je slavio na domaćem terenu protiv Torina minimalnim rezultatom, dok je Kaljari nastavio sa sjanim igrama od starta sezone upisavši rutinsku pobedu 2:0 kod kuće nad SPAL-om.

Junak pobede bio je Rađa Najngolan evrogolom u devetom minutu, a pobedu timu sa Sardinije obezbedio je Paolo Farago u 67. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija