• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2019

11:40

JOVIĆ PRECRTAN ZBOG MANEKENKE! Nije povreda, Luka kažnjen zbog Sofije Milošević?

Fudbal

JOVIĆ PRECRTAN ZBOG MANEKENKE! Nije povreda, Luka kažnjen zbog Sofije Milošević?

Podeli vest

Zašto Luka Jović ne igra za reprezentaciju? Pitanje je koje muči sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Sada je pojavila informacija da je mladi as Reala precrtan zbog

Jović je izbačen iz reprezentacije jer je navodno slagao da je povređen, a onda je u Beogradu uhvaćen u provodu sa manekenkom.

- Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da se mora vratiti u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi - istakao je izvor za "Srpski telegraf".

SVI SMO MI SRBI! Evo kako je PARTIZANOVAC Mitrović pomogao "delijama"

Navodno igrač je uplovio u vezu sa manekenom i pored toga što nije zvanično raskinuo sa partnerkom Anđelom Manitašević s kojom je ove godine dobio dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What is your favorite color?? #ad @fashionnova

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 19. Окт 2019. у 3:23 PDT

 

Ostaje da se vidi da li će Jović i Tumbaković uspeti da reše nesporazum, jer sigurno je da je mladi napadač potreban "orlovima".

Isti izvor tvrdi da je Jović u Madridu sa manekenom i da se opušteno ponašaju u Španiji.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17