• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.10.2019

15:03

KO ĆE NA MEGDAN PARTIZANU? De Hea, Pogba i Matić nisu krenuli u Beograd!

Fudbal

KO ĆE NA MEGDAN PARTIZANU? De Hea, Pogba i Matić nisu krenuli u Beograd!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda David de Hea i Pol Pogba nisu danas trenirali sa ekipom uoči polaska za Beograd i utakmice sa Partizanom u Ligi Evropa, preneo je "Skaj"

Pogba je propustio tri poslednje utakmice zbog povrede skočnog zgloba, a deo pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine proveo je na rehabilitaciji u Dubaiju. Neizvestan je njegov nastup na utakmici protiv Noriča u nedelju.

Golman De Hea imao je problema sa preponom, zbog čega se očekivalo da neće braniti u derbiju protiv Liverpula, ali je on odigrao celu utakmicu u nedelju uveče, kada je bilo 1:1 na Old Trafordu.

Trener Ole Gunar Solskjer je bez osmorice igrača za sutrašnju utakmicu, Luk Šou i Nemanja Matić su na oporavku u Dubaiju. 

CRNO-BELI SPREMNI ZA MANČESTER! Zdjelar: Ovu utakmicu sanjamo, Liverpul je moj klub!

Vezni igrač Džes Lingard danas je trenirao, nakon što je pauzirao tri nedelje zbog povrede prepone zadobijene tokom utakmice sa AZ Alkmarom. Takođe, trenirali su i Antoni Marsijal i Aron Van-Bisaka.

Na spisku su:

Golmani: Serhio Romero, Li Grant, Matej Kovar; Odbrana: Fil Džons, Itan Lerd, Viktor Lindelof, Hari Megvajer, Markos Roho, Aron Van Bisaka, Brendon Vilijams;

Vezni red: Fred, Džejms Garner, Danijel Džejms, Žese Lingard, Skot MekTominaj, Huan Mata, Andreas Pereira.

Napad: Mejson Grinvud, Entoni Marsijal, Markus Rašford.

Utakmica Partizana i Mančester junajteda, u trećem kolu Grupe L u Ligi Evropa, igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu u Humskoj.

Na tabeli Grupe L, Partizan i Mančester junajted imaju po četiri boda, AZ Alkmar ima dva, a Astana je bez bodova.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija