• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

20:18

ENGLEZI DIŽU FRKU I TENZIJU! Smarali pitanjima o RASIZMU, Solskjer zna kako da ućutka "grobare"!

Fudbal

ENGLEZI DIŽU FRKU I TENZIJU! Smarali pitanjima o RASIZMU, Solskjer zna kako da ućutka "grobare"!

Podeli vest

Mančester junjated i Partizan u četvrtak (18.55) igraju meč u Ligi Evrope, a na konferenciji za medije dan pre meča engleski novinari su pre svega potencirali priče o rasizmu

Podsetili su da je Partizan kažnjen pre pet godina zbog transparenta na meču sa Totenhemom, kao i na prošlonedeljne incidente u Sofiji, tokom reprezentativnog gostovanja u Bugarskoj.

Podsećanja radi, bugarski navijači su na rasnoj osnovi vređali gostujuće fudbalere nacističkim pozdravima i majmunskim urlicima, zbog čega je meč dva puta bio prekidan.

IGRALI SMO FUDBAL PORED GROBLJA, TEREN JE BIO BLATNJAV I PRAŠNJAV...Matić otvorio dušu, pričao o Zvezdi, Partizanu, zašto je MRZEO OCA...

OVO SE JEDNOM U ŽIVOTU DEŠAVA! Miletić: Junajted je Junajted, ko god da igra za njih, sve osim poraza je uspeh!

 

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, veruje da će u Beogradu atmosfera biti sjajna.

- Imali smo sastanak sa igračima, znamo kako da postupimo u takvim situacijama. Verujem u dobre ljude, isto tako i u sjajnu atmosferu na tribinama. Nadam se da ćemo domaće navijače ućutkati dobrom igrom. Verujem UEFA, kao i Savi Miloševiću da će biti praznik fudbala - kazao je menadžer Junajteda.

"ĐAVOLI" SE PLAŠE TOŠIĆA! Solskjer sipao hvalospeve: Zoran je sjajan, ima dobru levicu, bio je kod nas!

FUDBALERI JUNAJTEDA STIGLI U BEOGRAD! "Đavole" na aerodromu dočekali navijači, Solskjer i Mata im mahnuli (FOTO)

 

I Hari Megvajer je pričao o rasizmu.

- Ono što se desilo u Sofiji je užasno ne bismo želeli da se ponovi. Ovde smo da uživamo, ako bude nečega pratićemo UEFA protokol u tri koraka - poručio je defanzivac Junajteda.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Ono sto se desilo u Sofiji vec se godinama desava u Engleskim nogometnim ligama. Samo sto su tamo mnogi Bugarski fudbalski funcioneri dali-dobili otkaze dok u Engleskoj do sada niko. Navijaci Partizana naravno i Zvezde moraju dobro paziti jer bi i oni mogli platiti cjenu zbog RASIZMA U ENGLESKOM FUDBALU.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija