• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

22:33

ŽESTOKA KAZNA! Božović NAPAO kolegu, pa sudiju, a Rusi to ne praštaju!

Fudbal

ŽESTOKA KAZNA! Božović NAPAO kolegu, pa sudiju, a Rusi to ne praštaju!

Podeli vest

Trener Krila Sovjetov Miodrag Božović žestoko je kažnjen zbog incidenta na meču Premijer lige Rusije protiv Orenburga

Ume Božović da izgubi nerve, videli smo to i dok je radio u Srbiji, a to u Rusiji ne praštaju.   Nekadašnji trener Crvene zvezde moraće da propusti pet narednih mečeva, odluka je Disciplinske komisija Fudbalskog saveza Rusije.

Božović je kažnjen zbog toga što je fizički nasrnuo na kolegu, trenera Orenburga Vladimira Fedotova. Prema prvim informacijama koje su došle do disciplinaca, crnogorski trener je bio optužen da je uhvatio za lice Fedotova, ali se na kraju ispostavilo da ga je zgrabio "samo“ za jaknu. Na šta je šef struke Orenburga odreagovao.

(VIDEO) HAOS U RUSIJI! Tuča: Grof Božović isključen, pravio šou na terenu!

(VIDEO) SRBIN U SJAJNOJ FORMI! Ivanović pogodio za Zenit!

 

Obojica su bila na saslušanju pred komisijom, priznali su  grehe i pokajali su se, ali to ih nije spaslo kazni. Božović je dobio pet, a Fedotov dve utakmice suspenzije.

Otežavajuća okolnost za nekadašnjeg trenera Zvezde je i to što je verbalno napao i pomoćnog sudiju Tihona Kalugina.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija