• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

18:43

DOKTOR! TADIĆ JE FUDBALSKA MAŠINA! Kad Srbin pakuje golove Ajaks razbija (VIDEO)

Fudbal

DOKTOR! TADIĆ JE FUDBALSKA MAŠINA! Kad Srbin pakuje golove Ajaks razbija (VIDEO)

Podeli vest

Dušan Tadić je nezaustavljiva mašina! Ajaks je sa 4:0 oduvao Fejenord a naš reprezentativac upisao je dve asistencije


Ajaks je u potpunosti samleo Fejnord za samo 45 minuta igre. Spakovao je rivalu čak četiri pogotka za jedno poluvreme. Naš as izrežirao je dva gola, prvi i treći. 

Počelo je furiozno, pošto je posle sedam minuta igre na semaforu već stajalo 2:0! Hakim Zijeh je na asistenciju Dušana Tadića u trećem minutu doneo prednost Ajaksu, a igrači Fejnorda nisu znali šta ih je snašlo kada je Nikolas Taljafiko četiri minuta kasnije duplirao prednost.

TADIĆ RUŠI SVE PRED SOBOM! Niko u Evropi nije kao REPREZENTATIVAC SRBIJE!

FRKA NA ULICAMA AMSTERDAMA! Navijači Čelsija čašama i konzervama punim piva gađali pristalicu Ajaksa (video)

 

Ajaks je nastavio da diktirao igru, da bi u 37. minutu Tadić ponovo bio asistent. Njegovo dodavanje je iskoristio Neres, a tri minuta kasnije je Doni van de Bek postigao gol za konačnih 4:0!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija