• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

19:54

NE IGRAJ SE SA "VUČICOM" U RIMU! Roma oživela i savladala Milan!

Fudbal

NE IGRAJ SE SA "VUČICOM" U RIMU! Roma oživela i savladala Milan!

Podeli vest

Fudbaleri Rome savladali su Milan sa 2:1 u devetom kolu Serije A i tako nakon dva remija uspeli da dođu do pobede koja ih vraća u "gornji dom"

 

Duel dve ekipe koje su jako loše započele novu sezonu pobedio je onaj "manje gori" tim, a to je Roma koja je na svom terenu slomila otpor Milana i došla do bitnih bodova.

TOMOVIĆ ZAUSTAVIO NAPOLI, Bolonja pobedila za Mihu, Atalanta pregazila Udineze! (VIDEO)

Edin Džeko je u 38. minutu doneo prednost Rimljanima za koje je svih 90 minuta odigrao kapiten naše reprezentacije Aleksandar Kolarov. Odgovor Milana došao je u 55. kada je Teo Ernandez uspeo da pogodi mrežu, ali je samo 180 sekudni nakon toga konačan rezultat postavio Nikolas Zaniolo.

Milan je nastavio da posrće pa je tako sada na 12. poziciji Serije A, dok se Roma pobedom probila na petu poziciju i nagovestila borbu za Ligu šampiona.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija