• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

28.10.2019

16:10

DIJEGO, ZABORAVIO SI NA RAJKOVIĆA! Simeone hvalio svog golmana: Najbolji je na svetu!

Fudbal

DIJEGO, ZABORAVIO SI NA RAJKOVIĆA! Simeone hvalio svog golmana: Najbolji je na svetu!

Podeli vest

Trener fudbalera Atletika iz Madrida Dijego Simeone rekao je da je Jan Oblak najbolji golman na svetu

 

Slovenac je minulog vikenda u pobedi protiv Atletik Bilbaa 2:0 deveti put u 13 mečeva ove sezone uspeo da sačuva mrežu.

(VIDEO) ATLETIKO IMA ČUDO OD GOLMANA! Šta ovaj čovek brani...!

- Oblak je najbolji golman na svetu, nemam nikakvu dilemu. Svake godine napreduje i pomaže timu. Pokazuje da je najbolji svaki dan, kako na treninzima, tako i na utakmicama. Siguran sam da ce ga prepoznati u FIFA i da ce mu dodeliti nagradu za najboljeg golmana planete - rekao je Simeone, a prenose španski mediji.

Oblak je i četvorostruki uzastopni osvajač trofeja "Rikardo Zamora", namenjenog najboljem golmanu Primere.

Bonus video:

Slovenac je minulog vikenda u pobedi protiv Atletik Bilbaa 2:0 deveti put u 13 mečeva ove sezone uspeo da sačuva mrežu. "Oblak je najbolji golman na svetu, nemam nikakvu dilemu. Svake godine napreduje i pomaže timu. Pokazuje da je najbolji svaki dan, kako na treninzima, tako i na utakmicama. Siguran sam da ce ga prepoznati u FIFA i da ce mu dodeliti nagradu za najboljeg golmana planete”, rekao je Simeone, a prenose španski mediji. Oblak je i četvorostruki uzastopni osvajač trofeja "Rikardo Zamora", namenjenog najboljem golmanu Primere.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija