• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.11.2019

13:47

HOĆE DA SRUŠI "SVOJ" PARTIZAN! Nikolić: U derbi bez respekta, imamo čemu da se nadamo!

Fudbal

HOĆE DA SRUŠI "SVOJ" PARTIZAN! Nikolić: U derbi bez respekta, imamo čemu da se nadamo!

Podeli vest

Fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić rekao je danas da ne vidi nijedan razlog zbog kojeg bi novosadski klub u predstojeći derbi protiv Partizana ušao sa nekom bojazni ili prevelikim respektom

- Mislim da će biti viđena jedna dobra utakmica za gledaoce, ali vrlo teška za nas igrače. Partizan jeste u krizi u našoj ligi, ali u Evropi igra na zavidnom nivou. Da li je u pitanju motiv kod igrača ili nešto drugo, ne znam, ali znam da Partizan čini skup odličnih pojedinaca i da je to jedan jako kvalitetan tim - rekao je Nikolić, koji je u Vojvodinu došao na pozajmicu upravo iz Partizana.

U derbiju 15. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Partizana u Beogradu.

Vojvodina trenutno zauzima treće, a Partizan četvrto mesto na tabeli domaćeg šampionata.

- S druge strane, mi smo ispred njih na tabeli, što mislim da smo i zaslužili na osnovu dosadašnjih igara i rezultata. Svakako da i u subotu imamo čemu da se nadamo i ne vidim nijedan jedini razlog zašto bismo sa nekom bojazni ili prevelikim respektom ušli u taj meč. Partizan poštujemo kao klub, ali isto tako i Vojvodina ima svoju tradiciju i predstavlja veliki klub u srpskom fudbalu - rekao je Nikolić.

POTRESI U PARTIZANU! Savo odlazi ako mu ne dovedu pojačanja!

Iako je dobro upoznat sa kvalitetima Partizana, Nikolić veruje da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat u Beogradu. Za razliku od Partizana, kako je naveo, prednost Vojvodine je u tome što od početka sezone igra standardno dobro i drži isti nivo rezultata.

- Doduše, imali smo i mi određenih padova, za koje smatram da su se dogodili prevashodno zbog zamora igrača. Uostalom, i trener je svestan da ekipa nije prošla pripreme onako kako on to praktikuje i stoga smatram da smo iz ovakvog stanja za sada izvukli maksimum. U svakom slučaju, nadam se dobrom derbiju i mislim da su šanse za pobedu podjednake, a za nas bi, iskreno, i bod bio zadovoljavajući rezultat - dodao je Nikolić.

PARTIZAN DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Miljenik "grobara" se vraća u Humsku, ali u novoj ulozi!


On se ekipi Vojvodine pridružio pred kraj letnjeg prelaznog roka, a u Vojvodini je do sada postigao tri gola i ostvario dve asistencije.

- Prezadovoljan sam svojim boravkom u Novom Sadu i načinom na koji su me prihvatili trener, saigrači, članovi uprave i svi ljudi iz kluba. To me čini srećnim i daje mi samopouzdanje, te se nadam da ću to u narednim utakmicama opravdati sa još više golova u protivničkim mrežama. Uopšte se ne osećam kao da sam ovde na pozajmici, već bukvalno kao da igram za Vojvodinu dugi niz godina - rekao je Nikolić.

Meč između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 14.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija