• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2019

14:13

DOSADNI ENGLEZI OPET PRAVE FRKU PRIČOM O RASIZMU! Poketino pričao sa igračima o navijačkim ispadima u Beogradu protiv Zvezde!

Fudbal

DOSADNI ENGLEZI OPET PRAVE FRKU PRIČOM O RASIZMU! Poketino pričao sa igračima o navijačkim ispadima u Beogradu protiv Zvezde!

Podeli vest

Priče o rasizmu u Srbiji na Ostrvu su podgrevali su uoči gostovanja Mančester junajteda u Humskoj prošle nedelje, a sada to isto rade pred dolazak Totenhema na stadion "Rajko Mitić" za utakmicu sa Crvenom Zvezdom

U izjavi za britanski "Ekspres", menadžer "pevaca" Maurisio Poketino, ipak, pokušava da "spusti loptu" i priču prebaci na sportski deo.

ENGLEZI ZBOG ZVEZDE KAZNILI SVOJE NAVIJAČE! Totenhem pronašao ljude koji su prodavali karte "delijama"!

CENA VRTOGLAVO SKAČE! Objavljen idealan tim Superlige, ima više igrača Partizana nego Zvezde!

 

Kaže da će razgovarati sa igračima o potencijalnim rasističim ispadima tokom utakmice 4. kola lige šampiona protiv Crvene zvezde.

- Naravno da ćemo razgovarati. Ali, važno je da u ovom trenutku tome ne dajemo na značaju, jer kada nešto pričaš, onda podstičete ljude da upravo to i rade. Moramo da odemo u Beograd i razmišljamo o tome da se ništa neće dogoditi. Moramo da verujemo u protokole UEFA. Ne možemo da odemo tamo i razmišljamo kako će nešto da se dogodi. Verujem da ćemo rešiti situaciju, ako se ona dogodi, ali ja sam osoba koja veruje da ljudi mogu da uče i da se menjaju - rekao je Poketino pred utakmica sa srpskim šampionom.

NAVIJAČ TOTENHEMA RASPAMETIO "DELIJE"! Evo zašto je uzbuđen zbog dolaska na "EVROPSKU MARAKANU"!

RASPALI ENGLEZI ŠANSA ZA VEČITE! Premijerligaši u problemu pred Zvezdu i Partizan!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija