• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2019

19:55

(VIDEO) BOLONJA POKLONILA POBEDU INTERU! Glupost i penal doneli trijumf "neroazurima" za prvo mesto!

Fudbal

(VIDEO) BOLONJA POKLONILA POBEDU INTERU! Glupost i penal doneli trijumf "neroazurima" za prvo mesto!

Podeli vest

Fudbaleri Intera pobedili su Bolonju u 11. kolu Serije A sa 2:1 nakon preokreta i tako došli na lidersku pozicij, bar dok Juventus ne odigra svoj meč

 

Ekipa Siniše Mihajlovića, koji ove večeri nije vodio Bolonju, uspela je da prokocka bodove i doživi novi poraz u Seriji A. Sve je bilo sjajno do 15 minuta pred kraj meča kada je odbrana popustila i velikim greškama donela bodove Interu.

Tokom prvog poluvremana gostima su opravdano poništena dva gola zbog ofsajda, a navijači su bili ti koji su izbili u prvi plan. Pristalice Intera poslale su poruku Siniši Mihajloviću na srpskom jeziku.

U 59. minutu veliku radost domaćima doneo je Roberto Sorijano i činilo se da će Bolonja pokvariti šampionske ambicije gostima iz Milana. Međutim, Romelu Lukaku pobrinuo se da to ne bude tako. Prvo je u 75. uspeo da natrči na odbijenu loptu i pošalje je u mrežu.

Ključni detalj desio se u 90. minutu kada Rikardo Orsolini pravi veliku glupost i ruši Lautara Martineza, a Lukaku je ponovo neumoljiv za pobedu Intera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija