• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2019

07:15

DA LI JE SRBIN POTPISAO OTKAZ HRVATU? Kovač posle debakla grmeo na novinare: Vi sve znate, recite mi da li sam još uvek trener?!

Fudbal

DA LI JE SRBIN POTPISAO OTKAZ HRVATU? Kovač posle debakla grmeo na novinare: Vi sve znate, recite mi da li sam još uvek trener?!

Podeli vest

Trener Bajerna iz Minhena Niko Kovač bio je besan na nemačke novinare nakon debakla protiv Ajntrahta u Frankfurtu gde je njegova ekipa poražena sa čak 5:1

 

Hrvatski stručnjak nedeljama trpi kritike i udare, a debakl protiv Ajntrahta samo će povećati taj pritisak. 

(VIDEO) SUBOTIĆ JE GAZDA U BERLINU! Union savladao Hertu, VAR presudio!

- Utakmica se završila baš onako kako nismo želeli. Ne možete da izgubite sa 5:1 ovde, čak ni sa deset igrača. Razočaran sam. Napravili smo previše grešaka. Izgubili gomilu lopti koje nismo povratili. Sve su to lagane greške koje su odmah kažnjene - komentar je utakmice iz ugla Nika Kovača.

Trener Bajerna kaže da je od starta njegov tim bio u teškoj poziciji.

- Nije lako kada igrate sa desetoricom 80 minuta u Frankfurtu. To nije nešto što smo očekivali. I sigurno da da u drugom poluvremenu nismo igrali dobro. Crveni karton je bio detalj koji je odlučio, ali ni mi nismo igrali dobro - podvlači Hrvat.

Foto: reuters

Razbesnelo ga je pitanje novinara šta su razlozi poraza?

- Ne moram baš sve da delim sa vama. Šta želite čujete od mene? Počeli smo dobro i dobili crveni karton - kaže Kovač.

Na kraju su ga pitali i o budućnosti na klupi Bajerna, a on je sam odgovorom potvrdio da je neizvesna.

- Ne znam ništa o tome. Verovatno vi (novinari) znate to bolje od mene. Kako mogu da znam išta nekoliko minuta posle utakmice? Moje mišljenje je nebitno. Treba da pitate one koji donose odluke - zaključio je trener Bajerna.

Podsetimo, Filip Kostić bio je strelac u ubedljivoj pobedi Ajntrahta (5:1), a uz gol dva puta je asistirao saigračima.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija