• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2019

22:24

(VIDEO) HAOS NA TERENIMA SUPERLIGE! Fudbaleri Inđije napustili teren posle penala i dva crvena kartona, pa poručili: Ako smo kandidati za ispadanje, recite nam odmah!

Fudbal

(VIDEO) HAOS NA TERENIMA SUPERLIGE! Fudbaleri Inđije napustili teren posle penala i dva crvena kartona, pa poručili: Ako smo kandidati za ispadanje, recite nam odmah!

Podeli vest

Haos na terenima LingLong Superlige Srbije nije zaobišao ni 15. kolo domaćeg prvenstva. Ovoga puta u glavnoj ulozi bili su fudbaleri Inđije koji su napustili teren na meču protiv Javora nezadovoljni suđenjem

 

Nakon što je arbitar Bojan Nikolić u 90. minutu dosudio penal za goste iz Ivanjice (iz ugla koji imamo, ruku na srce, deluje opravdano), momci u zelenim dresovima odlučili su da se povuku sa igrališta. Pauza je potrajala nekoliko minuta, Bojan Nikolić strpljivo čekao i dočekao da se domaći vrate na teren. Usledila je sigurna egzekucija Nikole Petkovića za potpuni preokret i slavlje Javora od 3:2. 

PRITISAK STVARA BOLJE IGRAČE! Partizanov "mađioničar" zadovoljan pobedom jer je ekipa pokazala karakter!

Podsetimo, Inđija je vodila sa 2:1 od 49. minuta. Potom su im isključena dvojica igrača sredinom drugog dela (Dimitrovi i Bosančić), da bi u 80. minutu Petković prvo izjednačio, a potom i preokrenuo rezultat u potpunosti.

- Odavno u Inđiji nije viđeno perfidnije suđenje. Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog (i da nepominjemo ostale), ali čovek u crnom iz Kragujevca danas je demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) u Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu pljačku. Ime sudije nije vredno pomena, nadamo se da će neko pocrveneti bar u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje, neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Javor je ispao taj tim srećnik koji ni po čemu nije učestvovao u ovoj raboti, nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg - stoji na sajtu Inđije umesto klasičnog izveštaja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

VAR pod hitno! U suprotnom, napraviti tabelu za ,,stolom,, , neka klubovi igraju prijateljske i promotivne utakmice, a mi, preko TVa da gledamo inostrane lige, uz kaficu i bez nervoze.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija