• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

04.11.2019

18:30

FIFA PRETI KARDIFU! Velšani moraju da plate šest miliona evra za transfer preminulog Emilijana Sale!

Fudbal

FIFA PRETI KARDIFU! Velšani moraju da plate šest miliona evra za transfer preminulog Emilijana Sale!

Podeli vest

Svetska fudbalska federacija (FIFA) upozorila je Kardif da se suočava sa zabranom transfera ako ne uplati šest miliona evra Nantu kao prvu ratu za transfer pokojnog Emilijana Sale

FIFA je navela da Kardif ima rok od 45 dana da uplati novac Nantu ili će kazniti velški klub trogodišnjom zabranom dovodjenja novih fudbalera.

ČUDO IZ TOPOLE BRILJIRA U FRANCUSKOJ! Fudbalska porodica Nikolić iznedrila talente!

Kardif je već ranije najavio žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) zbog odluke Fifa da mora da plati šest miliona evra Nantu.


Emilijano Sala poginuo je 21. januara, kada je avion koji ga je prevozio pao u kanal Lamanš, pre nego što je nastupio za fudbalski klub iz Velsa.

Tada je putovao u Kardif da završi transfer iz francuski u velški klub, koji je dogovoren dva dana ranije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija