• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2019

15:08

VOLI DA POZIRA GOLA, SEKSALA SE U WC, a sad je vrela Argentinka PROVOKATIVNIM stajlingom opet napravila haos (VIDEO/FOTO)

Fudbal

VOLI DA POZIRA GOLA, SEKSALA SE U WC, a sad je vrela Argentinka PROVOKATIVNIM stajlingom opet napravila haos (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Argentinka Himena Baron uspela jeda zaseni Kristijana Ronalda i njegovu devojku Georginu Rodrigez na dodeli MTV nagrada

U pitanju je pevačica i glumica, koja je bila u strastvenoj vezi sa Huanom Martinom del Potrom, kao i u braku sa bivšim napadačem Rome Pablom Osvaldom.

Brujala je Argentina da je Sa Del Potrom imala seks u toaletu već na prvom sastanku. Ovog puta je provokativnim stajlingom šokirala sveta. 

Grudi su bile na izvolte, a svi pogledi su bili uprti u nju.

-  Neke od vaših informacija su tačne. Srela sam se sa Del Potrom na toj zabavi i pričali smo. Bio je sa prijateljima, ja takođe. Nisam od one vrste žena koje će imati seks u toaletu tuđe kuće. To radim kod kuće u krevetu gde znam da će sve biti perfektno - rekla je Himena svojevremeno, ali su mediji ostali pri svojim saznanjima da je do seksa ipak bilo.

Himena na svom Instagram profilu često kači golišave fotke.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ni me llames, que para pavos ya tengo el mío

A post shared by J MENA (@baronjimena) on Nov 4, 2019 at 12:48pm PST

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nos tiramo en el colchón papi mas blandito y si estás con poco tiempo lo hacemo paradito ? #SALEVOLANDO

A post shared by J MENA (@baronjimena) on Oct 26, 2019 at 1:21pm PDT

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija