• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

08:55

TADIĆ BESAN KAO RIS, HTEO DA ZGROMI SUDIJU: Uništio nas je, ne razumem!

Fudbal

TADIĆ BESAN KAO RIS, HTEO DA ZGROMI SUDIJU: Uništio nas je, ne razumem!

Podeli vest

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić bio je besan zbog odluka sudije Đanluke Rokija, posle remija sa Čelsijem (4:4) u četvrtom kolu grupe H Lige šampiona.


Ajaks je u Londonu vodio sa 4:1 posle sat vremena igre, ali je potom Italijan u jednom napadu dao crvene kartone Dejliju Blindu i Joelu Veltmanu i ostavio Kopljanike za devetoricom na terenu. To je Čelsi iskoristio i na kraju došao do boda.

- Moramo da budemo besni zbog ovoga. Nije moguće da nam bilo ko na ovakav način uništava naše takmičenje. Sve smo držali pod kontrolom. Prosto ne razumem da nam u jednom napadu dosudi dva crvena kartona. Ne razumem - besneo je Tadić.

Foto: reuters

 

Na pitanje novinara da li je takvu situaciju doživeo nekad u karijeri, kapiten Ajaksa je odgovorio:

- Ne, nikada. Moram još da pogledam obe situacije, ali ne mogu da se složim sa dva crvena kartona u jednoj akciji. Posle toga je utakmica dobila sasvim drugačiji tok. Možemo da budemo ponosni na sebe. Fudbal prosto nije moguće igrati sa devetoricom. Imali smo sve u svojim rukama, bili smo mnogo bolji. Trebalo je da pobedimo večeras - jasan je Srbin.

(VIDEO) LUDNICA U LONDONU! Remi Ajaksa i Čelsija uz goleadu i dva crvena kartona, nestvaran preokret Borusije protiv Intera!

OVDE SE MNOGE EKIPE NISU DOBRO PROVELE! Mrkela upozorava igrače Totenhema šta ih čeka na "Marakani"!

Klub iz Amsterdama i Plavi uoči petog kola imaju po sedam bodova, koliko ima i trećeplasirana Valensija. Lil je poslednji u grupi sa jednim poenom.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija