• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2019

10:58

DA LI JE MOGUĆE? On je odbio da bude trener Bajerna!

Fudbal

DA LI JE MOGUĆE? On je odbio da bude trener Bajerna!

Podeli vest

Nemac Ralf Ragnik odbio je da postane trener Bajerna i sada je prvi favorit za upražnjenu klupu Arsen Venger, prenosi ugledni list Bild


Ragniku su se davale velike šanse da nasledi smenjenog Nika Kovača, ali je njegov savetnik Mark Kosicke poručio da "nije dostupan" zbog sportskog angažmana u kompaniji Red Bul.

Zato je sada prvi pik uprave Bavaraca bivši menadžer Arsenala Venger, koji je bez posla od leta 2018. godine kada je otišao iz Londona, i nagovestio je da bi došao u Minhen.

TAČNO PRED ZVEZDU! Bajern za tri nedelje dobija novog trenera

U DONJEM VEŠU I OTVORIMA NA TELU! Ovako se unose baklje na stadion!

 



Pitanje je samo da li će pristati da bude privremeno rešenje, što nije hteo Ragnik, jer Bajern narednog leta hoće da dovede Tomasa Tuhela iz Pari Sen Žermena ili Erika ten Haga iz Ajaksa.

Do imenovanja Kovačevog naslednika ekipu će da vodi pomoćni trener Hans Flik, već od večerašnjeg duela Lige šampiona sa Olimpijakosom na Alijanc areni.

DOBRA ODLUKA KLUBA! Hrvat se oglasio nakon otkaza u Bajernu!

HRVAT (IPAK) DOBIO OTKAZ U MINHENU! Kovač više nije trener Bajerna!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija