• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2019

09:30

UNIŠTIO JE SRBIJU NA MUNDIJALU, A SADA JE RAZBESNEO I HRVATE! U Zagrebu grme: VAR je obično sra*e, ovo je cirkus!

Fudbal

UNIŠTIO JE SRBIJU NA MUNDIJALU, A SADA JE RAZBESNEO I HRVATE! U Zagrebu grme: VAR je obično sra*e, ovo je cirkus!

Podeli vest

Fudbaleri Dinama ostali su bez pobede nad Šahtrojom u četvrtom kolu Lige šampiona u 96. minutu nakon što je Feliks Brih dosudio penal za Ukrajince koji su tako došli do boda. Takav epilog razbesneo je Hrvate

Hrvati su bili  na pragu velike pobede, koju im je, ako pitate trenera Bjelicu, ukrao nemački arbitar Feliks Brih, dobro poznato i omraženo lice među srpskim navijačima, a od sada će, vrlo verovatno to biti i među dinamovcima.

(FOTO) ARGENTINAC SE POKLONIO DELIJAMA! Trener Totenhema oduševio navijače Zvezde nakon utakmice i pokazao kakav je gospodin!

Iz tabora Dinama najviše zameraju Brihu što nije tražio pomoć videoasistenta u dve situacije kada su domaći tražili penal, ali je na kraju nadoknade to uradio nakon što je dosudio kazneni udarac za goste, iz kojeg je Tete pogodio za 3:3.Igrao se 98. minut...

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je van sebe posle meča, emocije nije mogao da sakrije ni u direktnom prenosu u terenskom studiju HTV-a:

Ako ne žele gledati to, šta će nam taj VAR?! Ja uvek govorim da je VAR obično s*anje! Ubija emocije, ubija igru. To je cirkus. Pogledajte koliki je cirkus u Engleskoj. U Italiji je tek najveći cirkus! I dalje se tumačenje spornih situacija svodi na interpretaciju. Čemu onda to? Ukinite onda VAR! Ja sam apsolutno protiv VAR-a, on ubija emocije, ubija nogomet - bio je ljut "kao ris" Bjelica.

Foto: Tanjug/AP

Nastavio je u istom tonu, uz osvrt na sporne situacije:

- Zašto imamo VAR? Kada u ovoj situaciji sudija prvo svira za faul na Tajsonu, a onda vraća na nešto drugo, ali na ono što nije bilo, a to je prekršaj Đire. Da se razumemo, prekršaj Teofileaa na Tajsonu je bio i to je bio čisti penal, ali stvar je u tome da je sudija gledajući snimak to okrenuo i dao penal za drugu situaciju, u tome je stvar! VAR je cirkus i nešto skandalozno! Rekao sam to kada sam radio u Poljskoj, evo i sada ću u Hrvatskoj i u Ligi šampiona - dodaje Hrvat.

Nije se Bjelica dao smiriti ni nešto kasnije na konferenciji za medije, gde je bes iskalio i na ženi koja je prevodila nejgove reči. Ona, naime, nije razumela jedno pitanje novinara, pa je tražila da se ponovi, a Bjelica je vrlo nervozno i njoj odbrusio.

- Ma nije uopšte bitno, gospođo! Cirkus, VAR je cirkus. Prevedite im to! Odbrusio je Dinamov trener nervozno vitlajući rukama - zaključio je ljutito Bjelica.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

VAR ?!? Apsolutno DA. Ako sudije nije vidio faul penal ili bio sta drugo sto je sporno za rezultat a VAR dokaze-pokaze-moze se vidjeti da je sudija pogrjesio zasto ga ne upotrebljavati. To znaci da je bolje da bude ostecen onaj tkome treba biti dosidjen penal nego onaj tkome je sviran nedosudjen penal. Zar 'stotinu godina' nismo pricali i gledali sporne situacije u kojoj su klubovi pa i nasi bili osteceni. U ostalom da je ovaj Njemacki bandit pogledao VAR vidio bi da su dvojica Svicaraca srusila Mitrovica u sesnaestercu i da bi to bio penal. Zar nije tako ? p.s je.e mi se za dinamo i ustase

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija